Välkommen Manne - Umaras nya logistikchef

Om du lagt en order hos oss de senaste månaderna så har du troligtvis märkt en ny underskrift på din följesedel, det är nämligen så att Umara har ny logistikchef då vår förra logstikchef Carina valde att testa sina vingar hos ett annat företag. Vi önskar Carina all lycka till hos sin nya arbetsgivare och välkomnar samtidigt in en riktig glädjespridare - Manne Wernemyr. 

Manne är den som styr vårt lager och håller full koll på leveranser, kunder, lådor och mycket annat, extra kul att är att Manne är utbildad arkivarie, trummis och postpunkare så snart kommer Umaras lager vara i en extremt bra ordning till tonerna av awesome musik ;)


Men vem är då denna Manne? Vi får fråga honom helt enkelt. 


Vem är du Manne?

"Jag är en ultralöpare och familjefar - inte alltid lätt att förena. Jag njuter av att bryta invanda mönster och försöker se livet som ett enda stort äventyr."

Varför ville du jobba hos Umara?

"Magkänsla! Har länge tänkt att Umara borde vara arbetsplatsernas arbetsplats, så när annonsen gick ut tvekade jag inte en sekund utan sökte direkt."

Idrottsbakgrund? Hur blev det ultralöpning?

"Musiken räddade mig från sporten… Skämtåsido, hittade löpning sent, men fastnade hårt, och insåg snabbt att långa distanser lockade."

Till sist den viktigaste frågan, när slår du Simon på Kullamannen?

"Haha! Simon är svårslagen, misstänker att det är svårt att springa om det pannbenet! Men hade det inte varit för mina brutna tår så hade jag gärna jagat efter honom redan i år…"

Vi hälsar Manne välkommen och ser fram emot många trevliga lunchlöp, möten och tävlingar tillsammans!