Ut i stora vida världen med Ibis Cycles Enduro Team

Nu är det dags att testa våra vingar ute i stora vida världen. Umara kommer under 2021 gå in som nutritionsleverantör till Ibis Cycles Enduro Race Team. Team Ibis tävlar i enduro world series (världscupen för enduro mountainbike). 

Ibis Cycles har tävlat i Enduro World Series (EWS) sedan starten och skickat mountainbike-legender som Brian Lopes och Anne-Caroline Chausson till den första EWS-tävlingen i Punta Ala, Italien 2013. Enduro World Series avgör vem som är den ultimata Enduro cyklisten genom att testa varje åkares kondition, skicklighet och uthållighet på platser runt om i världen. År 2015 debuterade Ibis Cycles Enduro Race Team och 2017 vann teamet, EWS teammästerskap. Teamet har bärgat flera segrar, pallplatser och topp 10-resultat sedan dess både på internationella och nationella Enduromästerskap, både som team och individuellt.

Ibis Enduro Team 2021 består av lagkapten Robin Wallner från Sverige, Cole Lucas från Nya Zeeland, Bex Baraona från Storbritannien, och Zakarias Johansen från Sverige återvänder till truppen efter tre års avbrott. Målet för 2021 är att återvända till toppen av teampodiet och att varje åkare ska hamna på topp 10 i den enskilda serierankningen.
Stort lycka till med kommande säsong önskar hela Team Umara.

Läs mer om teamet och följ dom här.

Eller kolla in Robin och Zakarias häftiga bilder på instagram.