Gabriel Sandör väljer Umara

Nyheter i den Svenska konditionsvärlden! Umara välkomnar Sveriges bäst Olympiska triathlet Gabriel Sandör till Team Umara. 

Välkommen till Team Umara, hur känns det?
"Det känns väldigt bra. Har haft en del kontakt med Simon tidigare och även lyssnat mycket på prestera mera-podden. Men det känns väldigt kul att vara en del av teamet på riktigt. I triathlon är nutrition en väldigt stor del av prestationen och förhoppningsvis kan Umara hjälpa mig att prestera bättre framöver. Jag är själv väldigt intresserad av fysiologi och hur jag maximerar min prestation så detta samarbete känns väldigt bra!"

Hur har grundträningen gått?
"Helt okej! Totalt sett haft en hög volym hela grundträningen men jag har haft lite små avbrott i form av sjukdom och små känningar på löpningen. Men jag har lärt känna min kropp ganska bra och vet vilken typ av träning jag svarar bäst på!"
Du tog nyligen hem nordiska mästerskapen & SM hur kändes loppet?
"Det kändes riktigt bra. Jag visste att Dansken som kom 2:a var i riktigt bra form då han slog mig helgen innan i världscupen ganska rejält. Men det betydde mycket att vinna på hemmaplan framför familj och vänner så jag hittade lite extra krafter sista kilometern för att kunna slå honom. Jag har heller aldrig vunnit Nordiska mästerskapen så att vinna den titeln var väldigt viktigt för mig."

Vilka är säsongens stora mål?
"Säsongens stora mål blir att prestera bra på Världscupen i Triathlon för att samla OS-kvalpoäng till Paris. Men även EM i München under EM-veckan blir ett viktigt lopp!
Sen kör jag även Challenge Vansbro och förhoppningsvis någon mer halv-ironman senare i höst :)"

Tack så mycket Gabriel. Vi ser verkligen fram emot att följa och jobba med dig framöver!