Gibson Gravel 2022

Gibson GRVL by Umara & Kantvind närmar sig! Om två veckor är det åter dags för en episk graveldag i Jonsereds skogar i Göteborg.

Gibson Gravel är en social ride som passar alla ambitionsnivåer. Vill du gasa på och försöka hänga på Richard Larsen som toppar formen inför Gravel VM i Italien så gör du det. Eller så njuter du i lugn takt av vackra grusvägar, gött sällskap och energistationen längs med banan, valet är ditt! 
Information

Vi samlas från klockan 08:00 den 1 oktober och avnjuter en god koppkaffe med tilltugg tillsammans och runt ca. 09:00 snåret beger vi oss av för att ta oss an årets rutt.

Rutten kommer vara lik fjolårets men med lite nyheter. Rutten och filer kommer att läggas ut på facebook under kommande veckor för att du skall kunna förbereda dig. Det kommer likt förra året att finns depå ute längst banan där ni kommer kunna fylla på med energi ifrån UMARA. Ni kommer även kunna köpa UMARA produkter innan vi beger oss på morgonen. Vi kommer inte ha några ledarledda grupper, men vi uppmanar till att ni gärna pratar ihop er och bildar grupper med lagom med folk i. 

Efter att vi kört klart kommer man kunna avnjuta en god lunch och afterbike hos vår kära granne och vän Lille Grisen. Vi kommer få följe av ett antal andra leverantörer och vänner denna dag med bland annat Canyon och Kwaremont mm.

Ingen anmälan krävs i år men av respekt till vår vän Lille Grisen och för att han skall veta hur mycket lunch han skall göra så vill vi gärna att ni fyller i google.docs dokumentet innan den 26:e september. Lunchen kommer kosta 100kr och består av Gulaschsoppa eller vegetariskt alt. med dryck och efterföljande kaffe och kaka.

Info om dagen kommer läggas upp löpande på eventets facebook sida


Väl mött den 1 oktober!