Prestera Mera - Skidsäsongen är igång!

Premiären för många tävlingsskidåkare är gjord och starten för världscupen och Ski classics närmar sig. Förhoppningsvis slår vintern till ordentligt och gör att många av oss "vanliga" skidåkarmotionärer också får möjlighet att komma på snö och tävla, kanske i ett seedningslopp!

För att du ska lyckas ta dig till ditt drömstartled när du står på startlinjen i ett av alla seedningslopp kommer vi i denna artikel tipsa om några av våra senaste Prestera Mera avsnitt kring skidåkning. Perfekt att lyssna på under ett kommande distanspass på rullskidorna ;)

Intervju med Emma Ribom – OS, träning & prestationsutveckling
Bli inspirerad av Emmas berättelse kring OS och hennes framgångsrika fjolårssäsong. Samt ta del av hennes tankar kring att träna med världens bästa landslag och hur hon lägger upp sin träningsvecka. 

Gustav Hindér kungen av glid
Vad passar bättre än att lyssna på skid och vallaexperten Doktorand Gustav Hindér som forskar om snabba skidor på Luleå Univeristet. Gustav är också själv en snabb skidåkare och Svensk mästare i Orienteringsskytte. Ett riktigt nördigt avsnitt du verkligen inte vill missa!

Vasaloppstips med Britta Johansson Norgren och Emil Persson
Det ultimata poddavsnittet för alla skidintresserade! Britta Johansson Norgren och Emil Persson delar med sig av ALLA dom bästa tipsen för att lyckas med långlopp och specifikt Vasaloppet.