Umara & Bagheera Fjällmaraton Sälen

Bagheera Fjällmaraton Sälen är trailäventyret för dig som gillar upplevelser, löpning och vacker natur och Umara är som vanligt energileverantör och Tommy från oss åker dit och springer som "löpande energistation". Springer du förbi honom (eller han förbi dig) så har du möjlighet att få en gel eller bar langad. Och nej, inget som kan bokas på något vis, han startar med alldeles för många gel i ryggsäcken och delar ut lite allt eftersom under loppet, inte konstigare än så :D

Mer information om tävlingen hittar du på tävlingens hemsida. Du väljer själv om du vill springa 10, 21 eller 42km längst de natursköna stigarna. Visste du att 95% av banan är fjällstig och att det finns gott om energistationer överallt dit vi levererar sportdrycken (blandstyrka 9% = 9g kolhydrater per deciliter) så att du ska kunna njuta av upplevelsen utan att vare sig vägga eller behöva utstå onödiga magproblem.


Vi på Umara kommer se till att de 2000 personer som tar sig an tävlingen, får i sig energi så att de klarar av distanserna. Ska du själv springa och inte provat sportdrycken så finns den i webshoppen.