Umara söker en awesome logistikmedarbetare

Tack vare dig som awesome kund/umarian/umara athlete så fortsätter vi växa. Detta gör att vi nu söker förstärkning på lagret. 

Vi söker dig som vill vara med i hetluften som logistikmedarbetare under perioden mars/april till augusti/september 2022.

Visstid mars/april - augusti/september

- Start: 1/3, alternativt 4/4 (man vill ju inte börja jobba 1/4 och behöva höra att ens anställning är ett skämt från dag 1… :D) Kan du börja redan i mars så är det awesome.

- Slut: 30/9 (eventuellt 31/8 om det behövs, men vi ser helst att du kan jobba september ut, men det är minst t.om 31/8 som gäller)

Summerat: Perioden är som kortast, 4/4-31/8 men kan du börja tidigare eller sluta senare så är det awesome.

Tjänsten innebär att du packar ordrar, lyssnar på bra musik och tränar med oss.

Arbetsrollen innebär bland annat:

- Packa ordrar (huvudsaklig uppgift)
- Ta emot inkommande leveranser
- Äta upp bars som är på väg att passera bäst före datum
- Kundsupport via mail (viss del vid behov)
- Diverse småarbeten, trycka t-shirts #handmade, hjälpa till med allt möjligt administrativt arbete och dylikt.

Vi söker dig som tror att du kommer trivas på vårt lager med orderpack. Har du B-körkort och truckkort är det meriterande men inget krav. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från liknande arbete. Du behöver kunna svenska och engelska flytande då det är tråkigt att bara stå och titta på varandra utan att kunna kommunicera. Manne som är logistikkung på lagret kan en del ryska och finska så kan du det så kan det räcka ;). Vi söker en noggrann och idrottsintresserad person som precis som vi, brinner för idrott och hjälper oss sätta passionen för idrott i företagets väggar.


Anställningsform

Visstid 100% under perioden mars/april till augusti/september. Vi ser helst att du kan arbeta 1:a mars - 30:e september men det finns en viss flexibilitet med start först i april och avslut redan sista augusti. Arbetstiderna är mån-fre 08.00-17.00. Arbetet utförs på Umaras adress Backa Strandgata 14, Hisings Backa.

Lön
4 skålpund sportdryck/dag….. Nä, kollektivavtalsmässig och i sin ordning.

Friskvård / träning, förmåner etc.
I äkta Umara-anda så uppmanar vi till träning på arbetsplatsen. Har du tid över eller vill nyttja lunchrasten till att bränna av några 4-minutare så finns löpband, Monark LT2:a och ett mindre gym på plats som ska och bör nyttjas flitigt ;) Givetvis under förbehåll att du hinner med dina arbetsuppgifter.

Umara tillämpar frihet under ansvar.

Känner du att du är en perfekt match och skulle älska att komma in i Umaras kärnverksamhet och vara med och driva Umara så ansök. Kaffemaskinen står och väntar, så även löpande smakprover på nya produkter och allt annat som du kommer bli indragen i när du väl är på plats. Skicka din ansökan till: [email protected]. Vi går igenom ansökningar allt eftersom de kommer in tills vi hittar en ny awesome Umarian som blir kollega med Manne på lagret under vår högsäsong. Bifoga information om dig själv och varför du skulle passa som foten i cykelskon. Bifoga CV och annat du tror kan vara intressant för oss så återkommer vi om du känns som en person vi absolut bör intervjua.

Stay Awesome och hjälp oss hjälpa andra

Umara AB

// Simon, Tommy, Erik, David och Manne