U Bar 1:0,8 - Blåbär är här och den är glutenfri!

Att få släppa nya produkter är bland det roligaste vi vet, exkluderat max20 på testcykel ;) Vi är därför väldigt peppeade idag då vi äntligen lanserar en ny energibar!

U Bar 1:0,8 - Glutenfri med smak av blåbär är här. Detta är en energibar baserad på glutenfria havregryn som ger hela 30g kolhydrater. Baren är vad vi skulle säga, en optibar med sin 1:0,8 sammansättning mellan glukos och fruktos och därmed så snäll mot magen som möjligt för en bar. Den är naturligt smaksatt med blåbär som då också gav degen och därefter baren en lite blå/lila färg. 

Den är väldigt mjuk i texturen och idealisk för dig som idrottare då den håller sig mjuk och lättuggad även vid kallare väder. Du slipper också choklad/yoghurttäcke som smälter och kladdar under varma sommardagar. För att baren ska vara lättare att hantera har vi ett tunt lager av hela glutenfria havregryn på utsidan av baren med. Det gör dels att den ser lite godare ut, men det gör också en hel del för texturen, vi är säkra på att du kommer älska den ;) Tänk blåbärspaj typ!