U Coffee - Awesome roast for Awesome people!

Att kaffe är något som många av oss konditionsälskare uppskattar är en vedertagen sanning. Så för att kunna kalla oss för ett riktigt sportnutritionsföretag måste vi ju ha kaffe till salu! 

Vi kan nu presentera vårt eget Umarakaffe i samarbete med Vista Gårdsrosteri. Ett välkänt namn för många Ironmanathleter då det är Ingo som står bakom det, extra kul tycker vi. 

Efter noggrant testande (läs 10 000 koppar kaffe) valde alla anställda på Umara just dessa bönor att bli U Coffee. Det består av perfekt rostade bönor från Vista Gårdsrosteri i Äppledalen. Bönorna är hållbart ekologiskt odlade på Jampit Estateplatån i östra Java, Indonesien. Bönorna har smaktoner av: Choklad, söta mandlar och vanilj, eller som vi säger, "det smakar som ett riktigt jäkla gött kaffe".

Finns som både hela bönor eller brygg.

Ny kaffekopp på köpet!

I samband med att vi släpper U Coffee passar vi på att uppdatera vår U Kaffekopp också. Den blir lite större 350ml samtidigt som den får lite annan design. Vi skulle säga att den blir ännu mer awesome och Umarig ;) 

Från och med idag och hela nästa vecka (v9) får du som lanseringspresent en kopp på köpet när du köper två eller fler påsar U Coffee. Vi hoppas du kommer gilla både kaffe och kopp lika mycket som vi gör.