Johan blir paintpojke på Umara!

Umara har gått och blivit med huvuddesigner, eller som Tommy kallar det "paintpojke". Oavsett titel så hälsar vi Johan Linhart varmt välkommen in i Umara!

Johan är mästerfotografen och cykelfantasten från Skara som under många år hjälpt Umara som konsult med design av produkter, kläder och annat smått och gott. I grunden är Johan simmare som efter ett uppehåll i tidiga vuxenlivet hittade tillbaka till konditionsidrottandet genom sin fru Linda. Det har genom åren blivit allt från landsvägscykling, mtb, triathlon och Xterra.

Vi försökte pressa Johan lite och stämde av läget och känslan kring sin nya arbetsplats :)

Hej Johan, du är numera Umaras paintpojke och huvuddesigner, hur känns det?
"Det känns helt magiskt kul, eller “awesome” för att använda Umaraspråk!"

Vad ser du mest fram emot med att jobba 100% på Umara?
"Jag kommer från ett stort bolag med enormt långa beslutsvägar och streckade ansvarslinjer kors och tvärs mellan olika avdelningar. Så vid sidan av att jag får jobba i en värld av idrott och prestation så är just att få jobba i ett mindre bolag med grymma människor det jag ser fram emot mest."

Kan du hinta om något specifikt som har med ditt jobb att göra som alla Umarianer förhoppningsvis kommer märka en stor skillnad på i framtiden?
"Jag har ju funnits i bakgrunden i Umara i snart 7 år där jag löpande har gjort mindre och ibland större saker så jag hoppas jag inte kommer röra runt för mycket utan mer bidra till att det blir MER Umara. Men förhoppningsvis så kommer det märkas lite nya saker i vår kommunikation och design framöver. Stay tuned!"

Nu över till de viktiga frågorna:


Vad blir resultatet på nästa #umaramax20?

"Ja.. jag har lite "börjat om" att träna men runt 320-330w borde jag ha i mina påkar nu."

Blir en tight fight mot Albin (325w) hör vi då ;) 

Johans personbästan
10k: 33:54
21k: 1:19:02
Maraton: 3:35:21 (Ironmanmara)
Ironman: Bara gett mig på 1 försök (1:a och sista?), en stenhård BONK efter 25km löpning gav en sluttid på 9:13:25

Vilken prestation är du mest nöjd med? 
"Min största idrottsliga bedrift är helt klart när jag ställde av Simon på Finalloppet. Det loppet kommer återberättas på min begravning ;)"

Tack Johan och varmt välkommen till Umarafamiljen på 100% nu!