U Creatine

240 kr
480 kr / kg
100% Kreatin Monohydrat för styrketräning, intervaller och extra glykogeninlagring
Vald version: Monohydrat (500g)
1-3 dagars leveranstidI lager

Produktbeskrivning

Kosttillskott

Kreatin Monohydrat behöver kanske inte större presentation. En dos på 5g (2 skopor) per dag hjälper till med anaerob / explosiv styrkeutveckling.

Hjälper till vid upprepad kraftansträngning genom att fylla upp dina muskeldepåer med  kreatinfosfat. Kreatinfosfat ser till att ditt ATP (explosiva bränslet) återskapas snabbare och du kan då utföra någon repetition extra = mer effektutveckling från varje styrkepass.

U Creatine är 100% monohydrat i sin rena form, och smaklös. Därmed kan pulvret enkelt blandas ut andra produkter som U Sport, U Intend, U Recover som du ändå intar i samband med träning. För maximal effekt rekommenderar vi en uppladdningsfas på 5 gram, 5 gånger per dag i 5 dagar. Därefter underhållsdos på 5g per dag. Men du behöver inte köra laddningsfasen, du kommer få full effekt ändå till slut om du bara intar 5g/dag, det tar bara några veckor extra i tid.

 

Utvecklad av Biomedicinare i Sverige och tillverkad Sverige . Alla dessa steg är kvalitetsgarantier i syfte att du som kund alltid ska vara säker på att det du köper är säkert och av högsta kvalitet.

Samtliga ingredienser är godkända hos EFSA (European Food Safety Authority). 100% vegansk.

Tillverkad enligt HACCP / GMP

Användning: Blanda 2 skopor (5g) med valfri vätska och drick varje dag. Skopa medföljer i burken.

Frågor & Svar

Är det negativt att ta kreatin under tävlingssäsongen för en konditionsidrottare? Forskningen visar att kreatin ger bäst effekt på styrka och explosiva aktiviteter, och ju längre duration på aktiviteten, desto lägre prestationshöjande effekt. Därför rekommenderar vi främst användning av kreatin under grundsäsongen i samband med styrketräningen.

Vad andra tycker om denna produkt

Laddar recensionerna...

Mer information

Innehåll:

Kreatin Monohydrat 100%

Säkerhetsinformation: Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.
Användningsinstruktion: 5g/dag i 5 dagar som uppladdning. Därefter 5g/dag som underhållsdos.
Antal per förpackning: 100
Förvaring: Torrt

Näringsvärden

Per 100 g Per 5 g
Kreatin Monohydrat 100g 5g