U Intend

380kr

Produktbeskrivning

U Intend är en prestationshöjande produkt, utvecklad och specialanpassad för uthållighetsidrott. Blanda och drick U Intend före träningspasset eller tävlingen när du verkligen vill få ut det lilla extra och prestera på topp. Ingredienserna förbättrar ditt mentala fokus och din fysiska kapacitet genom ett flertal olika mekanismer som du kan läsa mer om under fliken “Lär dig mer”.

U Intend går utmärkt att blanda med samtliga våra sportdrycker vid de tillfällen då du vill ha en koffeinhaltig sportdryck.

 - Ökat fokus & koncentration.

 - Bättre uthållighet.

 - Förbättrad laktathantering.

 - Ökad blodcirkulation.

Utvecklad av Biomedicinare i Sverige och tillverkad i en certifierad Informed Choice-anläggning. Alla dessa steg är kvalitetsgarantier i syfte att du som kund alltid ska vara säker på att det du köper är säkert och av högsta kvalitet.

Samtliga ingredienser är godkända hos EFSA (European Food Safety Authority). 100% vegansk.

Tillverkad enligt HACCP / GMP


1 Skopa = 18g (full dos)

1 Matsked = 10g

Hållbarhet från tillverkningsdatum: 18 månader


Frågor & Svar 

Det sticker i huden när jag druckit U Intend - Vad är det? Det är en helt ofarlig effekt från aminosyran Beta-Alanin. Stickandet avtar när du väl börjar träna så upp ur soffan med dig ;)

När ska jag dricka U Intend? Full effekt har du efter 45-60 minuter. Vid träningspass/lopp kortare än 60 minuter så rekommenderar vi alltså att du druckit upp U Intend 60 min innan så att du har full effekt från start. Vid längre lopp/tävlingar så kan du med fördel dricka den lite närmare inpå start och få den maximala effekten lite senare in i passet. Vid riktigt långa lopp rekommenderar vi en påfyllning efter 3-4 timmar.

Kan jag blanda U Intend med sportdryck? Japp. Äpple ska enligt utsago vara god att blanda med U Sport 1:0,8 Fläder. Resten av alla möjliga smakvariationer är ett experiment för dig, lämna gärna en recension om det funkade ;) 

Lär dig mer

När det kommer till kategorin tillskott innan aktivitet eller PWO (pre workout) är detta ett område som är lite underutvecklat för konditionsidrottare. Vi på Umara ville ta fram en produkt specifikt mot just konditionsidrottare som hjälper till att prestera på topp, utifrån vad forskningen kommit fram till. Alla ingredienser har vetenskapliga bevis på att de ökar prestationen och vi har varit väldigt noga med att det också ska vara en effektiv dos av alla ingredienser. I länken nedan kan du gå in på djupet och nörda ner dig i hur dessa ingredienser fungerar. 

Optimal uppladdning inför tävling eller träning med U Intend

Vad andra tycker om denna produkt

Genomsnittsbetyg

4.8(337)
5
(295)
4
(33)
3
(8)
2
(0)
1
(1)

Genomsnittsbetyg

4.8(337)
Alla recensioner är från verifierade köp/kunder.
- 2018-01-26 23:28:48

Grapesmaken tyckte jag var hemsk men äpple god

- 2018-01-29 12:00:37

God i smaken! Funkar även bra att blanda tillsammans med USport

- 2018-01-29 12:44:11

Given "shot" inför hårda pass då jag äntligen hitta något som jag faktiskt reagerar så pass märkbart på.

Mer information

Innehåll:

Citrullin Malat – 6g
Instantiserat BCAA (2:1:1) – 5g
Beta-Alanin – 3g
Tyrosin – 2g
Koffein – 250mg
Natriumklorid, Arom, Maltodextrin, Steviolglykosider, Sukralos


Tillverkad i en miljö som bearbetar mjölksojagluten och ägg

 

Allergener i innehållsförteckningen är utmärkta i fetmarkerad stil (i de fall allergener finns i produkten).

Säkerhetsinformation: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid rådfråga läkare innan användning.
Användningsinstruktion: Ta en skopa 30-45min innan aktivitet. Blanda ut i 250-500ml vatten. Kan också mixas med U Sport för att skapa en koffeinhaltig sportdryck
Antal per förp: 20
Förvaring: Torrt och utom räckhåll för små barn

Näringsvärden

Per 100 g Per 18 g
Energi/kJ 1603kJ 289kJ
Energi/kcal 377kcal 68kcal
Fett 0,3g 0g
- varav mättat fett 0g 0g
- varav enkelomättat fett 0g 0g
- varav fleromättat fett 0g 0g
Kolhydrater 5g 1g
- varav sockerarter 0g 0g
Protein 89g 16g
- varav BCAA 28g 5g
Salt 4g 0,7g
- varav natrium 1548mg 270mg
Vald version:
Äpple (360g)
Antal
1-2 dagar leveranstid I lager