VR Marathon by Umara

Den 30/5 skulle Stockholm Marathon gått av stapeln men även det loppet är inställt pga Covid-19.

Du som löpare kanske taggat till för en bra löparupplevelse den helgen, kanske är du till och med i ditt livs form? Då ska du inte låta den formen gå till spillo så vi tänkte därför pitcha in en riktigt awesome tävling där du även är med och donerar till en bra sak:

VR Marathon by Umara - 30/5 med start kl 10.00

VR Marathon by Umara är ett virtuellt marathonlopp med målsättnignen att ge dig en riktigt tävlingskänsla. Loppet går den 30/5 med gemensam start kl 10.00.

  • Gemensam livesänd start
  • Personlig nummerlapp
  • Digital medalj
  • Priser till vinnare och utlottning

Allt detta ingår för endast 100krOBS: 15% av intäkterna skänks till COVID-19 Response Fund by WHO.

OBS 2: Vi har självklart styrt om vårt Maraton-Energipaket till att vara anpassar för ett virtuellt lopp utan aid stations nu. Spana in paketet via knappen här under.

Personbästa med egen farthållare?

Bor du i Stockholm (Eller ändå har boende planerat i Stockholm) så finns det även Micro Races vilket är en grupp på max 10 personer som får en professionell farthållare.

Detta race kostar 595kr och du får mer information innan start om var starten i Stockholm går och hur många ni blir i gruppen. Du anger vilken tid du planerar springa på och så pusslas du in i en grupp med rätt farthållare och får mer information från den personen. Det här ger ändå möjlighet att knäcka din gräns på vad den nu är.

15% av intäkterna skänks även här till COVID-19 Response Fund by WHO.


Mer information och anmälan finner du här.