U Loader - Utgående Modell

210kr

Produktbeskrivning

U Loader är en carboloader som innehåller 720g vilket ger 9 doser a´la 80g (2 skopor).


Per dos:

 - 73g kolhydrater

 - 0,5g salt

 - 4g Kreatin Monohydrat


U Loader innehåller 80% maltodextrin och 20% fruktos. Anledningen till detta specifika förhållande är att det motsvarar det vi naturligt har i kroppen där ca 20% av vårt glykogen är lagrat i levern (100g) och 80% i musklerna (400g). Fruktosen vandrar via levern och fyller på glykogenlagren där först och främst medan maltodextrinet är en sjukt snabb stärkelse som transporteras direkt till musklerna för inlagring.


Kreatin Monohydrat i samband med kolhydraterna i U Loader har visat sig leda till 82% effektivare glykogeninlagring jämfört med bara kolhydrater. Därför innehåller vår U Loader 4g kreatin monohydrat per dos.

 

Utvecklad av Biomedicinare i Sverige och tillverkad i en certifierad Informed Choice-anläggning. Alla dessa steg är kvalitetsgarantier i syfte att du som kund alltid ska vara säker på att det du köper är säkert och av högsta kvalitet.

Samtliga ingredienser är godkända hos EFSA (European Food Safety Authority). 100% vegansk.

Tillverkad enligt HACCP / GMP

 

Frågor & Svar

Kan jag dricka U Loader när jag tränar lugnt? Absolut, U Loader går att använda som en sportdryck. Vid doser upp till 60g kolhydrater i timmen är den en effektiv sportdryck, efter det är det bättre att använda U Sport 2:1 eller U Sport 1:0,8 istället då de har en bättre kolhydratsratio för höga intag.  

 

Lär dig mer

Vi har nog alla varit med om känslan av att energin tar slut, kraften rinner ur kroppen och den berömda hammaren/väggen slår till. Glykogendepåerna har mer eller mindre tagit slut och kroppen går på sparlåga. Förutom att optimera sin energiplan och träna sig bättre kan ett svar i ekvationen också vara att optimera uppladdningen inför en lång tävling. Videon nedan förklara i mer detalj hur detta går till.

  

Vad andra tycker om denna produkt

Mer information

Innehåll:

Maltodextrin, Fruktos, Kreatin Monohydrat, Arom, Natriumklorid, Surhetsreglerare (Citronsyra).

 

Tillverkad i en miljö som bearbetar mjölk, gluten och ägg 

 

Allergener i innehållsförteckningen är utmärkta i fetmarkerad stil (i de fall allergener finns i produkten).

Användningsinstruktion: Blanda 2 skopor i 500ml vatten och drick 1-3 flaskor per dag under 2-3 dagar inför tävling eller tävlingsspecifika träningspass.
Antal per förp: 9
Förvaring: Torrt

Näringsvärden

Per 100 g Per 80 g
Energi/kJ 1561kJ 1249kJ
Energi/kcal 367kcal 294kcal
Fett 0g 0g
- varav mättat fett 0g 0g
Kolhydrater 91,8g 73,4g
- varav sockerarter 21,4g 17g
Protein 0g 0g
Salt 0,72g 0,58g
Kreatin Monohydrat 5g 4g
Vald version:
Vattenmelon (720g)
Antal
1-2 dagar leveranstid I lager